Actie voor de Luisterlijn

Leuke actie voor de Luisterlijn en meer informatie over je donatie.

Lavendel

Houd je ook van lavendel en de heerlijke geur? Het is een heilzame kruid. De lekkere geur trekt liefde aan. Het kalmeert de zenuwen, verzacht en brengt de geest in balans.

Bloeiende lavendel

Een toepasselijker actie voor de Luisterlijn kon ik niet verzinnen.

Al jaren vul ik zakjes met gedroogde lavendel uit mijn eigen tuin. Leuk om cadeau te geven of onder je kussen te leggen.

Omdat de campagne bijna afloopt (10 juli) en ik het streefbedrag wil halen, heb ik de volgende actie bedacht:

Bestel één zakje lavendel voor vijf euro, twee zakjes voor acht euro of drie zakjes voor tien euro. Ik stuur een tikkie na betaling stuur ik de zakjes naar je toe. De opbrengst komt ten goede aan de Luisterlijn.

Zakjes gevuld met gedroogde lavendel. Blijft zeker een jaar heerlijk geuren

Bestellen kan via: http://www.dewegns@gmail.com of zoek mij op Facebook Saskia de Graaf Almere via een pb stuur ik je een tikkie.

Er is beperkte voorraad en op=op

Uw donatie wordt goed besteed!

De Luisterlijn staat voor kwaliteit en anonimiteit. Professioneel luisteren naar iemand zijn of haar verhaal vergt enige kennis van gesprekstechnieken. De Luisterlijn bestaat grotendeels uit vrijwilligers. Zij worden opgeleid door ervaren trainers. Dit gebeurd in kleine groepen op verschillende locaties en via e-learning.

De Luisterlijn vindt het belangrijk om de zelfredzaamheid onder (eenzame) gesprekspartners te vergroten. Hiervoor is een project gestart. Onderdeel hiervan is een nieuwe e-learningsmodule die vrijwilligers ondersteunt en handvatten biedt om de zelfredzaamheid in gesprekken te stimuleren. Voor de ontwikkeling hiervan is geld nodig. De opbrengst van deze campagne wordt besteed aan een nieuwe e-learningsmodule binnen de Luisterlijn.

Alvast hartelijk dank!

Doe mee aan de actie of doneer via http://www.gf.me/u/xak49h

Saskia 🍀

Gepubliceerd door saskiadegraaf

actie, avontuur en uitdaging

%d bloggers liken dit: