Opmerkelijke route

Zaterdag 8,66 km gewandeld. Nu niet zozeer door de natuur maar langs de weg. Het heeft absoluut niet mijn voorkeur maar ja soms combineer ik het wandelen met boodschappen doen als ik in tijdnood zit. Ik kreeg namelijk onverwachts twee mensen over uit het buitenland.

De volgende dag , zondag, was het heel mooi weer en kon en wilde ik niet stoppen met wandelen. Met een pauze op een bankje middenin het bos een lekker appeltje gegeten en weer doorgewandeld. Totaal 13,34 km. Het gaat lekker. Als we in Portugal zijn hoeven we ons alleen maar te focussen op het wandelen. Heerlijk lijkt me dat.

Prachtige route.

Maandag een leuk bericht: “Ons Almere” gaat een kort artikel plaatsen over onze wandeling naar Santiago en onze Gofundme campagne! Help je ons mee het doel van 5000 euro te halen? Doneren kan via http://www.gf.me/u/xak49h

Maandag rondje Weerwater met wel een heel opmerkelijke route in een opmerkelijk wandeltempo. “Het kan in Almere” 😂:

Opmerkelijke route 😲 gratis 5 km erbij! wie kan mij vertellen hoe dit kan? mail naar dewegns@gmail.com

Dinsdag gezellig geluncht met een vriendin bij La Place in Laren en een wandeling over de hei gemaakt. Ik vertrok uit Flevoland met zon en kwam aan in een beginnende mist en richting huis was de mist nog dichter.

Dat was de dag daarvoor wel anders:

ik kan hier zo van genietenFijne week!

Saskia 🍀

Gepubliceerd door saskiadegraaf

actie, avontuur en uitdaging

%d bloggers liken dit: