Inspiratie

Het kan zomaar zijn dat iemand je pad kruist, of dat je een boek leest, of iets meemaakt wat leidt tot een inspirerende wending in je leven.

Na het lezen van het boek “Zielskracht” van Annemarie Sips was ik zo geraakt dat ik erg nieuwsgierig werd naar de schrijfster. Om haar te ontmoeten ben ik naar het Happy Life festival in Oosterhout gegaan waar zij een lezing zou houden en haar nieuwe boek “De moderne monnik” presenteerde. Het was heel mooi en fijn om haar in levende lijve te ontmoeten. Ze is “echt” en dat is voor mij heel belangrijk.

Wat mij in haar boeken aanspreekt is dat ze vanuit haar eigen ervaringen schrijft en haar weg naar bewustwording en transformatie laat zien. Het is mogelijk om je leven positief te veranderen.

Na de ontmoeting ben ik haar via Facebook blijven volgen en heb ik een aantal maanden geleden een heel prettige privé sessie bij haar gehad. Ik weet nu dat mijn zielsmissie klaar is en dat ik mijn zielsbelofte mag gaan invullen. Het lijkt misschien wat zweverig maar dat is het niet. Annemarie is down to earth met veel levenservaring en zakelijk inzicht. Op het moment volg ik bij haar de training FLOW ( fantastisch leven in overvloed en welzijn) en dat heeft mij nu al zoveel gebracht. Blokkades waarom ik opgeef of niet doorzet zijn opgeheven. Oudzeer borrelt op en wordt verwerkt zodat er meer ruimte komt in mijn innerlijke levenssfeer. Ik leer een doel te stellen, daarvoor een plan te maken en mij daarop te focussen. Dat kan iets groots zijn of iets kleins het maakt niet uit als je er maar dagelijks aan werkt. De begeleiding van Annemarie is to the point en eerlijk. Ik leer ook van mijn medecursisten. We delen online onze voortgang, we stellen elkaar vragen en moedigen elkaar positief aan. Voor mij werkt dat heel goed. Voor meer informatie over Annemarie en haar diensten ga naar http://www.annemariesips.nl

Mijn eerste ontmoeting met Annemarie Sips 8 september 2018

Een van mijn persoonlijke doelen waar ik nu mee bezig ben is het trainen voor de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Op de dagen dat ik niet werk maak ik lange wandelingen zoals je kunt lezen in mijn blogs. Ik eet koolhydraat beperkt, laat wijn, chips en andere slechte eet- en drinkgewoonten staan en eet veel groente, zaden, noten en eieren. Door mijn eetpatroon en leefwijze aan te passen ben ik tot nog toe elf kilo afgevallen en val ik nog steeds af. Ik voel mij fit en slaap goed.

De afgelopen week heb ik een wandeling van 13.76 km gemaakt en 7.60 km. Het lukte niet om vier dagen te wandelen. Dat vond ik best vervelend maar de omstandigheden waren nu eenmaal even zo dat het niet ging. Dat is ook niet erg voor een keer. De wandeling van 13.76 km was pittig want ik had zes kilo bepakking bij me. De rugzak die ik daarvoor gebruikte was niet geschikt. Het bezorgde mij een blauwe plek op mijn rug en pijnlijke schouders. Tijdens de volgende wandelingen ga ik mijn reisrugzak gebruiken die is daar wel voor geschikt. Dat zal prettiger dragen en de wandeling fijner maken. Ik heb wandelstokken gekocht om te kijken of dat nuttig is. Kortom ik zit nog volop in training.

Fijne week enne help je ons met de campagne? http://www.gf.me/u/xak49h Dank je wel!

Saskia 🍀

Gepubliceerd door saskiadegraaf

actie, avontuur en uitdaging

%d bloggers liken dit: