Routine en iets nieuws leren

Routine

Omdat ik heel veel wil doen, maar er niets uit mijn handen kwam, heb ik mijzelf een aantal doelen gesteld. Om die doelen te bereiken heb ik een plan opgesteld met een bijbehorende dagroutine. Dat om mijzelf niet over de kop te werken en een richtlijn te hebben. Daarnaast heb ik in detail uitgeschreven wat ik bij elke actie moet doen om mijn doel te bereiken. Ik maak daarnaast een actie lijst die ik na de genomen maatregelen rondom het corona virus pas kan uitvoeren.

Wandelen

Rondom de Kemphaan

De afgelopen dagen heb ik een aantal fijne lange wandelingen gemaakt, Lekker in de tuin gewerkt en de schuur opgeruimd.

Opruimen en ruimte maken

De kamers in huis heb ik opnieuw ingedeeld, want mijn oudste zoon komt ook naar huis. We werken alledrie vanuit huis en hebben daarbij privacy nodig.

Ik vind het gezellig dat ze er zijn om deze tijd door te komen en zij vinden dat ook. Want het hele sociale leven is anders en dan wordt het wel heel saai als je alleen thuis zit.

Leren vloggen

Ondertussen leer ik van mijn dochter vloggen en hoe dat te monteren tot een pakkend filmpje. Super leuk om te doen. En hierbij als afsluiting een filmpje/ vlog die ik gemaakt heb:

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Saskia 🍀

Gepubliceerd door saskiadegraaf

actie, avontuur en uitdaging

%d bloggers liken dit: