Door met de training

Zaterdag

Afgelopen zaterdag is mijn jongste broer meegegaan op wandeltraining. We hebben ruim 15 kilometer gelopen. Ik had mijn reisrugzak om met 8 kilo bagage. Het was goed te doen. Eigenlijk had ik niet eens door dat ik met een rugzak liep. Voor maar 15 euro gekocht bij de kringloop winkel!

Tijdens de wandeling met rugzak en hesje.

Zondag

Zondag gewandeld met en tegen “Dennis”. Door de wandeling van afgelopen zaterdag, lijkt het of ik een blessure heb opgelopen. De route heb ik daarom aangepast. Het gewicht in mijn rugzak heb ik ook verlaagd naar ongeveer 6 kilo. Uiteindelijk “maar” 7,26 kilometer gewandeld. Ik kijk het even aan en anders maar een afspraak maken met de fysiotherapeut.

Top rugzak!

Maandag

Door de relatieve rust heb ik gelukkig nergens meer last van en ben ik doorgegaan met wandelen met bepakking. Dat was maandag een training van bijna 11 kilometer met 7 kilo bepakking. Ging best lekker.

Dinsdag

Dinsdag 10,86 km gewandeld met ongeveer 7 kilo bepakking. Ik had verder willen lopen, maar moest op tijd terug zijn om te douchen en mij klaar te maken voor het vrijwilligers werk. Het is de “realiteit”. In Portugal hoeven we verder niets dan wandelen.

Ik las het in eerste instantie als relatiepad Hahaha

De rest van de week op de fiets naar het werk. Daar beweeg ik de hele dag. Wandelen is dan net even iets teveel van het goede. Al ben ik twee keer lopend  naar en van  het werk gegaan. (Zie een van mijn eerdere blogs).

Aftellen

De datum van vertrek komt nu snel dichterbij. Nog ongeveer 6 weken! De reis is geboekt, goedkope treinkaartjes besteld ( we vliegen vanaf Eindhoven) en het hostel voor de eerste nacht gereserveerd. Ik heb er veel zin in!

Saskia 🍀

Contact: dewegns@gmail.com

Gepubliceerd door saskiadegraaf

actie, avontuur en uitdaging

%d bloggers liken dit: