Liefde

In deze week van Valentijnsdag kan ik het niet anders dan over liefde hebben. Mijn leven is er vol van en dat maakt mij een rijk en gelukkig mens.

Moeder

De liefde die mijn moeder voor mij heeft is oneindig groot. Zij heeft mij door de jaren heen opgevangen, aangemoedigd en toegejuicht. Ik houd veel van haar. Ze zou het allerliefste meelopen naar Santiago de Compostella, maar dat lukt haar helaas niet meer. Ze juicht ons wel toe en volgt ons op de voet. ♥️🙏

Samen met mijn moeder ♥️ op de boot naar Pampus zomer 2019

Kinderen

Dan heb ik drie prachtige kinderen mogen krijgen. Van hen hou ik onvoorwaardelijk. Ik ben enorm trots dat ze zo goed terecht komen in het leven. In mijn blogs staat Sebastiaan centraal, maar dat neemt niet weg dat de andere twee net zo belangrijk zijn voor mij.

Samen met mijn drie kanjers ♥️♥️♥️ (en nog 11 kilo zwaarder)

Pa en ma Nijboer

Wie in dit rijtje niet mogen ontbreken zijn (o)pa en (o)ma Nijboer, mijn ex schoonouders. Zij hebben, zo lang ik ze ken, altijd klaargestaan voor ons gezin. In een periode dat het erg slecht ging met Sebastiaan hebben ze hem zes weken lang in huis gehad in afwachting van zijn opname. Ook ik word er nog altijd met open armen ontvangen. Voor alle hulp en liefdevolle steun ben ik ze enorm dankbaar. ♥️🙏

Zus

Met de liefste zus van de wereld ben ik een weekend weggeweest. Zij staat altijd voor mij klaar. Ze heeft ontzettend veel humor en is heel creatief. Zo heeft ze ooit een strip over mij gemaakt: “De Wiebie Wauwel show ( over mijn belevenissen op het kinderdagverblijf) en een hilarisch spelletje bedacht “het enige echte Saskia pinguin spel”, (omdat pinguïns mijn lievelings dieren zijn). ♥️🙏

Stormachtige wandeltraining in Noordwijk aan Zee.

Schoonzus

Mijn schoonzus Désirée is een schat van een vrouw. Ze is sterk en dapper en heeft enorm veel energie. Wat ik zo mooi vind aan haar, is dat ze iedereen in zijn of haar waarde laat. Iedereen in de familie is gek op haar. Ze was meteen enthousiast toen ik haar vroeg of ze mij wilde helpen met de wandeltraining. ♥️🙏

Oudste Broer

Mijn oudste broer en zijn gezin hebben een hele mooie en lieve privé sponsoring gedaan. Voor de situatie waar zij zich momenteel in bevinden zend ik ze liefde en kracht. ♥️🙏

Jongste Broer

Mijn jongste broer loopt binnenkort met mij mee tijdens een van mijn wandeltrainingen. Hij en zijn vrouw hebben mij altijd liefdevol bijgestaan met raad en daad en meer dan dat. Daar ben ik hen zielsdankbaar voor. ♥️🙏

Lieve mensen

En ik heb een aantal lieve mensen in mijn leven waar ik bijzondere momenten en ervaringen mee deel. Soms ken ik ze nog maar kort, soms al wat langer en soms al jaren. Ze zijn me stuk voor stuk zeer dierbaar. ♥️🙏

De belangrijkste

Dan heb ik ėėn liefde nog niet genoemd. En dat is de allerbelangrijkste. Harrie Jekkers heeft daar dit prachtige lied over gemaakt: ” ik hou van mij”

Prachtig

Training

Afgelopen week drie storm wandelingen gemaakt. Mijn GPS is helemaal van slag. Is het de storm of door iets anders? Ik krijg elke keer gratis extra kilometers erbij of het registreerde een wel heel bijzondere route. Kijk maar:

T is toch wel bijzonder!

Volgens de stappenteller heb ik deze drie dagen 35244 stappen gezet. Dat zijn 11748 stappen zo’n 11 km per dag.

Fijne week!

S♥️ski♥️ 🍀

Contact: dewegns@gmail.com

Gepubliceerd door saskiadegraaf

actie, avontuur en uitdaging

%d bloggers liken dit: